Velkommen > Aktiviteter > Kom til kristen meditation

Kom til kristen meditation

I Holme Kirke kl. 16.30 på følgende datoer, v. Benedikte Vejlby Baggesgaard:

22. og 29. oktober

5. 12. 19. og 26. november

3. december

"Stille er min sjæl til Gud". Sådan hedder det i en gammel salme bearbejdet af H.A. Brorson,

En anden klog mand har engang sagt, at stilhed - det er det sprog Gud taler.

Under alle omstændigheder stilhed en mangelvare - og det er en skam; for det er, med et gammelt og dog malerisk, letforståeligt ord: sjælsvederkvægende.

Stilhed gør os ganske enkelt godt.

På ovenstående torsdage, er der mulighed for at deltage i en halv times sjælsstyrkende stilhed i Holme Kirke. Vi indleder med en "komme til stede-øvelse" . Derefter fortsætter vi med en urkristen praksis, der hedder "Lectio Divina", og består af  en kort læsning efterfulgt af stilhed. Undervejs er der også mulighed for at tænde et lys for én vi holder af, for os selv - eller for fred i verden.

Galleri Holme Sogn

Om Holme Sogn

Holme Kirke
Kirkekontoret | Holme Sognegård | Hjulbjergvej 175 | 8270 Højbjerg | tlf. 8627 1993 | Kontoret er åbent alle hverdage kl. 9.00 - 12.00 | torsdag tillige 16.00 - 18.00 | 2019 Holme Kirke